Εύα Καϊλή: Πληροφορίες πως θα δει τελικά την κόρη της στη φυλακή - Την Παρασκευή για τρεις ώρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 09:35 Εύα Καϊλή: Πληροφορίες πως θα δει τελικά την κόρη της στη φυλακή - Την Παρασκευή για τρεις ώρες

Παρά την πρότερη απόρριψη των ανάλογων αιτημάτων της.

Οι βελγικές αρχές φέρεται να πείστηκαν σχετικά με το αίτημα της Εύας Καϊλή να δει την κόρη της. 

Παρότι, όπως είχε γίνει γνωστό από τις Βρυξέλλες, οι βελγικές αρχές είχαν απορρίψει το διπλό αίτημά της να συναντά τη μικρή κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο, Παρασκευή, ανήμερα των Φώτων, η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει τη 2χρονη κόρη της για τρεις ώρες στις φυλακές του Χάρεν.

Η απόρριψη των δύο αιτημάτων της που γνωστοποίησε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε προκαλέσει την έκρηξη τής ευρωβουλευτή, σύμφωνα με το Star, που φέρεται να δήλωσε: «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου;».

Το ίδιο ρεπορτάζ σημείωνε πως η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι το παιδί χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης προκειμένου να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής. Αναφέρουν, δε, ότι  δεν δόθηκε στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο την ομολογία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση