Μητσοτάκης με γενικό γραμματέα ΟΟΣΑ αύριο - Στο επίκεντρο οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 22:43 Μητσοτάκης με γενικό γραμματέα ΟΟΣΑ αύριο - Στο επίκεντρο οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:00 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), Mathias Cormann, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (10.01.2023) με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), Mathias Cormann, θα υπογραφεί μνημόνιο κατανόησης για την ίδρυση κέντρου του Οργανισμού στην Κρήτη.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η τακτική έκθεση του ΟΟΣΑ για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ, Mathias Cormann.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση