Κλείνει η γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 23:42 Κλείνει η γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Σε ολική απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη αναμένεται να προχωρήσουν οι Αρχές από απόψε Πέμπτη (16.3.2023) το βράδυ και να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης αποφάσισε τελικά να εισηγηθεί προς την Ελληνική Αστυνομία την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την υψηλή γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη.

Τα νεότερα στοιχεία των μετρήσεων των ρωγμών αποτέλεσαν την αιτία για τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να πάρει αυτήν την απόφαση για τη γέφυρα της Κοζάνης, η οποία αναμένεται να ισχύσει από απόψε το βράδυ και για άγνωστο – προς το παρόν – χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση