Απίστευτο περιστατικό στο Κιάτο: Έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσας και έκλεβε τα εσώρουχά της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 17:21 Απίστευτο περιστατικό στο Κιάτο: Έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσας και έκλεβε τα εσώρουχά της

Στα πράσα έπιασε μια γυναίκα στο Κιάτο έναν άνδρα που έμπαινε στο σπίτι της κρυφά και της έκλεβε τα εσώρουχα.

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα συνέβησαν στην πόλη του Κιάτου. Ένας άνδρας για μεγάλο χρονικό διάστημα έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς του και της έκλεβε τα εσώρουχα.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η γυναίκα, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν αντιλήφθηκε ότι της έλειπαν πολλά εσώρουχα. Έχοντας υπόνοιες ότι κάποιος εισβάλλει στην κατοικία της, ξεκίνησε μόνη της, την έρευνα.

Έτσι, η ίδια αντιλήφθηκε την παρουσία του άνδρα στο υπνοδωμάτιο της, ο οποίος για μια ακόμη φορά, της έκλεβε εσώρουχα. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με την ίδια να ειδοποιεί άμεσα τις αρχές. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων.

Έπειτα, από αξιοποίηση των πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση