Νίκος Σειραγάκης: Αποφυλακίστηκε ο προπονητής που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια για ασέλγεια, κατά 36 ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 09:50 Νίκος Σειραγάκης: Αποφυλακίστηκε ο προπονητής που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια για ασέλγεια, κατά 36 ανηλίκων

Είχε αποφυλακιστεί και πριν τρία χρόνια, αλλά παραβίασε τους όρους του.

Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια κατά 36 ανηλίκων και στο οποίον είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 401 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, έγινε δεκτό, από το συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος Τριπόλεως, το αίτημά του Νίκου Σειραγάκη για αποφυλάκιση με όρους.

Οι όροι που είχαν επιβληθεί στον άνδρα, ο οποίος απασχολούνταν ως προπονητής μπάσκετ, ήταν να μη διαμένει και κάνει επισκέψεις στην Κρήτη, να εμφανίζεται σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές την εβδομάδα, να διαμείνει σε ορισμένη περιοχή της Αττικής, να μην συναναστρέφεται με ανηλίκους, χωρίς τη συναίνεση των κηδεμόνων τους, αλλά και να κάνει συνεδρίες με ψυχίατρο μία φορά το μήνα. 

Ο Νίκος Σειραγάκης είχε συλληφθεί το 2011 και είχε δικαστεί, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο του Πειραιά, ώστε να προστατευθούν τα ανήλικα θύματά του. 

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 401 χρόνια φυλάκισης τα οποία κατά συγχώνευση έγιναν 220, με τα πραγματικά χρόνια έκτισης να είναι 25. Με τον νέο ποινικό κώδικα έγιναν 20. 

Τον Απρίλιο του 2020 είχε αποφυλακιστεί εκ νέου, από τις φυλακές των Γρεβενών τότε, αλλά συνελήφθη και πάλι καθώς παραβίασε τους όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση