Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμμετάσχουν στις εκλογές μαχαιροβγάλτες, φασίστες, νεοναζί; Ναι ή όχι;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 14:12 Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμμετάσχουν στις εκλογές μαχαιροβγάλτες, φασίστες, νεοναζί; Ναι ή όχι;

Καθαρές απαντήσεις ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ψήφιση της συμπληρωματικής διάταξης για το κόμμα Κασιδιάρη στη Βουλή. 

«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφήσει τα πολλά λόγια τις υπεκφυγές και την ασάφεια γύρω από το ζήτημα αυτό. Είναι υπερ του να αποτραπεί σε εγκληματική οργάνωση με τον οποιονδήποτε μανδύα να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία; Ναι ή όχι; Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να τοποθετηθεί και στη Βουλή και απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Θέλει να συμμετάσχουν οι μαχαιροβγάλτες, οι φασίστες, οι νεοναζί οι εγκληματίες, οι ακροδεξιοί στις εθνικές εκλογές; Ναι ή όχι;», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Και πρόσθεσε: «Εδώ που είμαστε τώρα η ασάφεια, οι υπεκφυγές, τα μεγάλα λόγια το να πετάει την μπάλα στην εξέδρα δεν βοηθούν. Ίσα ίσα θυμίζουν άλλες σκηνές από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή που δεν βρίσκονταν αίθουσες για να γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν άκρη για να διαμορφωθούν κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες στη Βουλή για την ψήφιση του εκλογικού νόμου. Είναι ώρα ομόθυμα το πολιτικό σύστημα να υψώσει το ανάστημά του να θωρακίσει τους θεσμούς και να αποτρέψει τις εγκληματικές οργανώσεις μέσα στα όρια του συντάγματος, η ελληνική δικαιοσύνη από την συμμετοχή στις εθνικές εκλογές. Να αφήσουν τα μεγάλα λόγια και την ασάφεια και να απαντήσουν: είναι υπερ του να αποκλειστούν από την συμμετοχή στις εθνικές εκλογές οι καταδικασμένοι για συμμετοχή και δράση σε εγκληματική οργάνωση; Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως περιττά».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση