Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Είμαστε στο πλευρό του υγειονομικού κόσμου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 07:57 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Είμαστε στο πλευρό του υγειονομικού κόσμου»

Δωρεά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από το Δήμο Λαμιέων στην ΤΟΜΥ Λαμίας…

Στην κάλυψη των αναγκών της εκτέλεσης των συνταγογραφήσεων, της μηχανογράφησης και του διαδικτύου της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Λαμίας, προχώρησε ο Δήμος Λαμιέων, με τη δωρεά ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενισχύοντας το πλαίσιο της λειτουργικότητας των εργαζομένων.

Το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χρήστου Γεωργίου και του Εντεταλμένου Συμβούλου του Τμήματος Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Τρίτης Ηλικίας Στέργιου Θεοδώρου, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΤΟΜΥ Λαμίας, πλησίον της Πανελλήνιας Έκθεσης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της υγειονομικής μονάδας για την παροχή ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (laptop), τον οποίο και παρέδωσε, με την Περιφέρεια Στερεάς να καλύπτει ξενοδοχειακού τύπου εξοπλισμό.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό του υγειονομικού κόσμου θέλοντας να διευκολύνει την αποδοτικότητα του για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση