Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε δωρεάν γεύμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 19:12 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε δωρεάν γεύμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή σήμερα (03.05.2023), ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε ταβέρνα στο Κερατσίνι που παρέχει γεύματα δωρεάν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι, το είχε κάνει και τα Χριστούγεννα του 2020.

«Πραγματικά επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο σε μια δύσκολη περιοχή. Ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει με κάθε τρόπο όλοι να βάζουμε πλάτη. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί κι εσείς κάνετε αυτό το οποίο μπορείτε, και είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε ο πρωθυπουργός στον ιδιοκτήτη και τους εθελοντές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοήθησε στην ετοιμασία των γευμάτων και μοίρασε φαγητό.

«Να είστε καλά, το καλό είναι ότι έχετε κάνει δουλειά. Στον Πειραιά είχε 170 αστέγους και τώρα έχουν μείνει 70. Δηλαδή για τη στέγαση έχετε κάνει πράγματα», απάντησε ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση