Το υπουργείο με τις «ηλεκτρικές καρέκλες», τα εύσημα του Μητσοτάκη και τα συνθήματα του Τσίπρα που… κάτι θυμίζουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 23:42 Το υπουργείο με τις «ηλεκτρικές καρέκλες», τα εύσημα του Μητσοτάκη και τα συνθήματα του Τσίπρα που… κάτι θυμίζουν

Να στηρίξει την επιλογή του για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ θέλησε, μεταξύ άλλων, χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε το απόγευμα σε συζήτηση για την Υγεία με πολίτες και επαγγελματίες του χώρου, που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση, αιφνιδιάζοντας πολλούς παριστάμενους, με αναφορά στην Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία ευχαρίστησε και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Αυτό που συγκράτησα είναι η επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού γιατί την επέλεξε.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση