Βίντεο - ντοκουμέντο: Τα δευτερόλεπτα πριν τη θανατηφόρα παράσυρση της 13χρονης στην Καλλιθέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 20:00 Βίντεο - ντοκουμέντο: Τα δευτερόλεπτα πριν τη θανατηφόρα παράσυρση της 13χρονης στην Καλλιθέα

Τα δευτερόλεπτα πριν τη θανατηφόρα παράσυρση της 13χρονης στην Καλλιθέα, αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο που "βλέπει" το φως της δημοσιότητας. Σοκαρισμένη αυτόπτης μάρτυρας στο σημείο.

Το φως της δημοσιότητας "βλέπει" βίντεο - ντοκουμέντο, μερικά δευτερόλεπτα πριν συμβεί το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα και έχασε την ζωή του ένα 13χρονο κορίτσι από παράσυρση διερχόμενου αυτοκινήτου, στην συμβολή της Λ.Θησέως με την οδό Σπάρτης, στην Καλλιθέα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Θησέως. Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα στον οδηγό του διερχόμενου οχήματος.

Χαρακτηριστική της σφοδρότητας είναι η αντίδραση γυναίκας που περνούσε από το σημείο. Μόλις αντιλήφθηκε ότι το όχημα παρέσυρε το ανήλικο κορίτσι, φαίνεται σοκαρισμένη να κρατά το πρόσωπό της.

Καλλιθέα: Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

Καλλιθέα: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τη θανατηφόρα παράσυρση της 13χρονης

Συνεχίζεται η έρευνα της Τροχαίας για να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα.

Το αποτέλεσμα του αλκοτέστ στον οδηγό ήταν αρνητικό, ενώ εξετάζεται και από βιντεοληπτικό υλικό τόσο αν είχε αναπτυχθεί ταχύτητα όσο και αν το παιδί πατούσε ή δεν πατούσε τελικά σε διαγράμμιση διάβασης πεζών, όταν βγήκε στον δρόμο, καθώς φαίνεται πως υπάρχει διχογνωμία μεταξύ διαφορετικών μαρτύρων.

Παράλληλα βέβαια με την συλλογή και ανάλυση βιντεοληπτικών υλικών από την περιοχή, συνεχίζεται και η λήψη καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

πηγή: news247.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση