Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι, που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 14:38 Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι, που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στα Χανιά

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών κοριτσιού που το πρωί της Τρίτης (16.5.2023) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το κοριτσάκι δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθεροποιήσουν την μικρούλα.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, το πρωί της Τρίτης, στην Κίσσαμο Χανίων, όταν ο πατέρας του έβαλε όπισθεν και παρέσυρε την 2,5 ετών κορούλα του καθώς δεν είχε αντιληφθεί πως βρισκόταν πίσω από το βαρύ αγροτικό όχημα. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση