Ο Νάσος Ηλιόπουλος αποχώρησε από το πλατό του ΣΚΑΪ μετά από ένταση με τον Άρη Πορτοσάλτε - «Δεν θα κάτσω να μου τα λέτε αυτά»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 23:35 Ο Νάσος Ηλιόπουλος αποχώρησε από το πλατό του ΣΚΑΪ μετά από ένταση με τον Άρη Πορτοσάλτε - «Δεν θα κάτσω να μου τα λέτε αυτά»

Ένα «θερμό» επεισόδιο συνέβη στο πλατό του ΣΚΑΪ μεταξύ του Νάσου Ηλιόπουλου και του Άρη Πορτοσάλτε, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το πλατό μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ειδικότερα, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις εκλογές, προκαλώντας την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου ότι «ο κ. Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός. Το νιώσατε αυτό; Για μένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας, ότι δηλαδή νίκησαν η σταθερότητα και η κανονικότητα. Οι πολίτες σάς βλέπουν ως ένα κόμμα που κυβερνήσατε» και συνέχισε: 

«Το να τρέχετε και να κάνετε ματάκια στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από τον κατά συρροή δολοφόνο της 17 Νοέμβρη, κάνατε όλα αυτά τα πράγματα που ήταν έξω από το γήπεδο», πρόσθεσε, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να απαντά «αυτό το θεωρείτε πολιτικό σχόλιο;».

«Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο -2,3%. Δεν θα το σχολιάσετε ποτέ» συνέχισε εκνευρισμένος ο Νάσος Ηλιόπουλος. Στο σημείο αυτό, παρενέβη η Λιάνα Κανέλη και προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση από τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γιατί υπερασπίζεστε τον κ. Πορτοσάλτε;», ρώτησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας μετά «θεωρείτε κανονικό να έχουμε χάσει 97% ανθρώπους εκτός ΜΕΘ. Αλλά δεν θα κάτσω εδώ να μου λέτε αυτά». Τότε σηκώθηκε και έβγαλε το μικρόφωνό του, με τη Σία Κοσιώνη να αναρωτιέται γιατί αποχωρεί από το πλατό.

Δείτε τη στιγμής της αποχώρησης του Νάσου Ηλιόπουλου:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση