Ναυάγιο στην Πύλο: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν την τραγωδία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 20:24 Ναυάγιο στην Πύλο: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν την τραγωδία

Σε ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ακτιβίστρια να δίνει εντολές στους επιβάτες του αλιευτικού και να προσπαθεί να τους ηρεμήσει για να μην τουμπάρει το καράβι.

Οι φόβοι ότι υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί μετά τη βύθιση αλιευτικού σκάφους ανοιχτά της Πύλου, επιβεβαιώνονται από μια ακόμη φωτογραφία ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και στην οποία αποτυπώνονται εκατοντάδες άνθρωποι να κατακλύζουν το κατάστρωμα του σκάφους απ’ άκρο σ’ άκρο, ενώ φαίνεται επίσης και πόσο ήρεμα ήταν τα νερά εκείνη την ώρα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε νύχτα από το σκάφος του λιμενικού που είχε σπεύσει σε βοήθεια πριν το μοιραίο ναυάγιο. Το σάπιο αλιευτικό, όπως διακρίνεται καθαρά στη φωτογραφία, έπλεε σε ήρεμα νερά και την ώρα λήψης η γεννήτρια δούλευε κανονικά.

1

Το MEGA φέρνει στο φως μια συνομιλία ντοκουμέντο, λίγα λεπτά πριν το πολύνεκρο ναυάγιο. Είναι η ακτιβίστρια Ναουάλ Σούφι που προσπαθεί να ηρεμήσει έναν από τους επιβάτες.

01.25 – 01.52 Ξημερώματα Τετάρτης

Ακτιβίστρια: Όλα θα πάνε καλά, μην πηγαίνετε ούτε αριστερά ούτε δεξιά, περιμένετε εκεί μέχρι να έρθει βοήθεια.

Επιβάτης: Δε θέλουμε να τουμπάρει το πλοίο.

Ακτιβίστρια: Θα έρθει το καράβι να σας φέρει νερό, αλλά προσέξτε εάν πάτε όλοι προς ένα μέρος, το καράβι θα τουμπάρει.

πηγή: gazzetta.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση