Μητσοτάκης και Ερντογάν συμφώνησαν να συναντηθούν στο Βίλνιους - Τα συγχαρητήρια του Τούρκου προέδρου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 20:17 Μητσοτάκης και Ερντογάν συμφώνησαν να συναντηθούν στο Βίλνιους - Τα συγχαρητήρια του Τούρκου προέδρου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, ο κ. Ερντογάν συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την επανεκλογή του, ενώ οι δύο τους συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan, o οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 και 12 Ιουλίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση