Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις - Ποια Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 12:06 Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις - Ποια Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις στα καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ για τις εκπτώσεις γίνεται γνωστό πως τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή μετά τις εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, στις 16 Ιουλίου ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11 πμ έως 8 μμ.

«Κατά τη διάρκεια τόσο των εκπτώσεων όσο και του ανοίγματος των καταστημάτων την Κυριακή 16 Ιουλίου οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση