Πέταξε κατά λάθος σε σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη, μια σακούλα με... χρυσαφικά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 13:37 Πέταξε κατά λάθος σε σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη, μια σακούλα με... χρυσαφικά!

Το απορριμματοφόρο είχε ήδη αδειάσει τον κάδο...

Ένας πολίτης στη Θεσσαλονίκη πέταξε κατά λάθος στον κάδο απορριμμάτων μαζί με τα σκουπίδια μία σακούλα με τιμαλφή και χρυσαφικά.

Λίγα λεπτά όμως μετά, ο ίδιος συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ενώ το συνεργείο αποκομιδής είχε ήδη περάσει και είχε αδειάσει τον κάδο. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα όμως δεν είχαν ακόμη απομακρυνθεί από την περιοχή. Ενημερώθηκαν για το περιστατικό και τους ζητήθηκε να βοηθήσουν, ώστε να βρεθεί η σακούλα με τα χρυσαφικά και να επιστραφεί στον κάτοχό της.

Η κινητοποίηση από την πλευρά της υπηρεσίας καθαριότητας ήταν άμεση, ενώ παράλληλα ομοίως άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία πήγε στον χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον ίδιο χώρο είχε μεταφερθεί το απορριμματοφόρο που είχε χρησιμοποιηθεί για την αποκομιδή από το επίμαχο σημείο. Παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας άδειασαν το απορριμματοφόρο, εντόπισαν τη σακούλα και την επέστρεψαν στον κάτοχό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση