Στις 15:30 η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 11:35 Στις 15:30 η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εσωκομματικές διαβουλεύσεις στο εσωκομματικό πεδίο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Στις 15:30 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση. Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 13:00, ωστόσο μετατέθηκε για τις 15:30.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα συζητήσουν το μείζον θέμα του νέου προέδρου του κόμματος, καθώς το κορυφαίο όργανο θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 – 16 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει μια πλειάδα από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μιας και σε έξι ημέρες θα πρέπει να έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες.

Με επιστολή του προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ο Δ. Τεμπονέρας ζητεί τη μετάθεση των διαδικασιών μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Πρέπει να προκύψει ένα αντιπροσωπευτικό συνέδριο, που θα εκλέξει νέα όργανα και φυσικά νέο Πρόεδρο, μέσα από τις υφιστάμενες ή νέες καταστατικές μας διαδικασίες. Κατόπιν τούτων, εκτιμούμε ότι το συνέδριο, πρέπει να γίνει συντεταγμένα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε μια ανοιχτή, επίπονη και επίμονη διαδικασία, χωρίς βιαστικές επιλογές», δήλωσε ο κ. Τεμπονέρας.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση