O Μητσοτάκης «αδειάζει» Μηταράκη για την έφιππη αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 17:57 O Μητσοτάκης «αδειάζει» Μηταράκη για την έφιππη αστυνομία

Δεν θα συσταθεί έφιππη αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας από το 2024, όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, καθώς η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο κ. Μηταράκης πρότεινε τη σύσταση έφιππης ομάδας στην Ελληνική Αστυνομία. Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σημειώνεται πως σήμερα ο Νότης Μηταράκης, σε συνάντηση που είχε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε πως θα δημιουργηθεί σώμα έφιππης αστυνομίας από το 2024, με 6 άλογα και 10 αστυνομικούς αναβάτες, η οποία δεν θα αναλάμβανε περιπολίες, αλλά το πεδίο δραστηριότητάς της θα ήταν κυρίως τελετουργικό, δηλαδή της συμμετοχής σε παρελάσεις και επίσημες εκδηλώσεις, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και σε άλλα σημεία, τουριστικού ενδιαφέροντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση