Σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι σε παραλία της Κρήτης – Τραυματίστηκε 10χρονο παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 21:23 Σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι σε παραλία της Κρήτης – Τραυματίστηκε 10χρονο παιδί

Το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσκοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι σε παραλία της Κρήτης σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/07) με θύμα ένα 10χρονο παιδί. Το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσκοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το σοβαρό ατύχημα με τζετ σκι σημειώθηκε στις 17:00 στην Ιεράπετρα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 10χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσκοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση