Παραδόθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 17:15 Παραδόθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη

Το φονικό συνέβη στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σόλωνος.

Παραδόθηκε το απόγευμα Παρασκευής (14/7) στην αστυνομία ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου που δέχθηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) έξω από βενζινάδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με το Voria.gr, ο άνδρας φαίνεται να υποστήριξε πως είχε μαλώσει άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν, μάλιστα, και φίλος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος του καβγά ήταν δανεικά χρήματα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση