Έφη Αχτσιόγλου: Δεν θα μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα, θα κατέληγα καρικατούρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 11:12 Έφη Αχτσιόγλου: Δεν θα μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα, θα κατέληγα καρικατούρα

Τα χαρτιά της άνοιξε η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, για την επόμενη μέρα του κόμματος αλλά και για τις φωτιές.

Συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open και αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως δεν πρόκειται να τον μιμηθεί, καθώς αν το έκανε θα μετατρεπόταν σε καρικατούρα: «Είναι ένας μοναδικός ηγέτης, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, προσωπικότητα, ειδικά χαρίσματα γιατί κατάφερε να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και να τον κάνει κυβέρνηση. Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά ηγέτη. Ούτε θα μπορούσα ούτε θα ήταν και σκόπιμο εγώ να προσπαθήσω να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να μιμηθεί κάποιον άλλον καταλήγει μάλλον σαν καρικατούρα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στις φωτιές λέγοντας: «Κάθε καλοκαίρι γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά». «Είναι πολύ δύσκολη η συνθήκη αυτή τη στιγμή. Πρωτίστως για τους ανθρώπους που βρίσκονται στις περιοχές, για την ασφάλειά τους, για τους συγγενείς τους. Είναι μια τεράστια φυσική καταστροφή. Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στους ανθρώπους που επιχειρούν στο πεδίο, που προσπαθούν να βοηθήσουν. Έχουν χαθεί περιουσίες, πολλά ζωάκια, είναι τραγικές καταστάσεις αυτές. Βλέπουμε τι σημαίνει κλιματική κρίση», τόνισε.

Δεν μπορεί το μόνο σχέδιο να είναι η εκκένωση, επισήμανε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι παρέλαβε χάος.

«Μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο κάθε συνυποψήφιός μου έχει μια ξεχωριστή διαδρομή και έχει συμβάλει ο κάθε ένας για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητική δύναμη», είπε ακόμη η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας. Αυτό αφορά και το περιεχόμενο της πολιτικής. Τι υποστηρίζεις για την ελληνική κοινωνία; Πώς μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός, πιο αποτελεσματικός; Ποιες είναι οι θέσεις οι οποίες μπορούν να συνομιλήσουν με τα σύγχρονα προβλήματα. Για παράδειγμα τα εργασιακά: Μιλούσαμε τόσο καιρό να αποκατασταθεί ο τάδε θεσμός ο δείνα θεσμός… βλέπετε ότι μιλάω πρωτίστως και αυτοκριτικά. Πολλοί εργαζόμενοι δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που λέμε, δεν τους αφορά αυτή η πραγματικότητα του παρελθόντος. Έχουν σύγχρονα προβλήματα. Τι έχεις να πεις για αυτούς;».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση