Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Κύπρο τη Δευτέρα – Συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 22:05 Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Κύπρο τη Δευτέρα – Συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την Κύπρο επισκέπτεται τη Δευτέρα (31.07.2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την παραμονή του στο νησί ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου την Κύπρο. Το πρωί ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Στις 11 το πρωί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία. Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στη 1:20 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, στο κοινοβούλιο.

Στις 2 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση