Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή στον Κολωνό - Του επιτέθηκε με μαχαίρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 08:56 Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή στον Κολωνό - Του επιτέθηκε με μαχαίρι

Βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή που σημειώθηκε την 1η Αυγούστου στον Κολωνό, όταν ένας 38χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, λήστεψε τράπεζα και στη συνέχεια ακολούθησαν καταδίωξη και πυροβολισμοί έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσιάζει το Mega αποτυπώνεται ακριβώς το πως ο 38χρονος ληστής κινείται απειλητικά προς τον αστυνομικό, έχοντας προτεταμένο το μαχαίρι. Ο αστυνομικός στην προσπάθειά του να αμυνθεί, κάνει χρήση του όπλου του και τον τραυματίζει στην κοιλιακή χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 11.15 το πρωί της Τρίτης, όταν οι Αρχές δέχθηκαν κλήση για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Αχιλλέως στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο:

Το χρονικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της παραπάνω ημέρας σε κατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Κολωνού το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Στη συνέχεια ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ο διευθυντής ασφαλείας της τράπεζας ακολούθησαν τον ύποπτο που έφυγε με τα πόδια από το κατάστημα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τότε έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς «ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη».

Ο 38χρονος που είναι σεσημασμένος κακοποιός είχε καταφέρει να αρπάξει από την τράπεζα περίπου 4.000 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση