Κλειστή η Αθηνών Κορίνθου λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 13:38 Κλειστή η Αθηνών Κορίνθου λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην εθνική οδό το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο. Κλειστό το ένα ρεύμα.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο στο 45ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του, καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το όχημα. Το MEGA μετέδωσε ότι το βυτιοφόρο όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης:

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα: Από το 42ο χλμ στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση