Έρχονται νέες απομακρύνσεις αξιωματικών για τη Νέα Φιλαδέλφεια και την έφοδο των Κροατών – Δύο υποστράτηγοι στο «στόχαστρο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 20:53 Έρχονται νέες απομακρύνσεις αξιωματικών για τη Νέα Φιλαδέλφεια και την έφοδο των Κροατών – Δύο υποστράτηγοι στο «στόχαστρο»

Τρεις ταξίαρχοι και δύο αστυνομικοί διευθυντές

Σε εξέλιξη βρίσκονται τόσο η ΕΔΕ όσο και η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων για τις ευθύνες των αξιωματικών στην περίπτωση των Κροατών χούλιγκαν που διέσχισαν ολόκληρη την Ελλάδα για να φτάσουν μέχρι την έφοδο έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που κατέληξε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στο μικροσκόπιο της ΕΔΕ έχουν μπει περίπου 15 αξιωματικοί. Τουλάχιστον 7 εξ αυτών, φαίνεται πως βρίσκονται σε άσχημη θέση. Ένας – ένας καλούνται να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις φαίνεται πως προκύπτουν σοβαρές ευθύνες για τη διαχείριση του περιστατικού. Πρόκειται για δύο υποστράτηγους, τρεις ταξίαρχους και δύο αστυνομικούς διευθυντές.

πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση