Νέα Φιλαδέλφεια: Έχω σπασμένη πλάτη και 15 ράμματα στο κεφάλι, γλίτωσα από θαύμα, λέει φίλος του Μιχάλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 14:57 Νέα Φιλαδέλφεια: Έχω σπασμένη πλάτη και 15 ράμματα στο κεφάλι, γλίτωσα από θαύμα, λέει φίλος του Μιχάλη

 «Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι» τόνισε ο 48χρονος και μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, εξήγησε πώς γλίτωσε από τη μανία των χούλιγκαν

«Δεν ήταν πόλεμος, ήρθαν να μας σκοτώσουν, έχω σπασμένη πλάτη και 15 ράμματα στο κεφάλι» λέει 48χρονος οπαδός της ΑΕΚ και φίλος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, ο 48χρονος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, εξήγησε πώς γλίτωσε από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν. Όπως είπε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα τη στιγμή που πήγαινε με τον γιο του και έναν φίλο του να αγοράσουν δύο εισιτήρια για τον αγώνα.

«Φορούσα μία μπλούζα της ΑΕΚ και προσπαθούσαν να μου την πάρουν. Προσπάθησαν να αντισταθώ, δεν τα κατάφερα. Έφαγα πάρα πολύ ξύλο» πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του 48χρονου:

«Γνώριζα τον Μιχάλη ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο, αλλά κάναμε παρέα, έχουμε δουλέψει μαζί. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι που αφαίρεσαν τη ζωή του Μιχάλη» υπογράμμισε ο 48χρονος.
 

 

«Εγώ ζω από θαύμα, ο γιος μου είναι τρομοκρατημένος και δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο» συνέχισε.

Ενώ έστειλε το μήνυμα: «Να μην σταματήσουν τα παιδιά να αγαπούν τον ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση