Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από το βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 19:00 Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από το βίντεο

Καθοδηγούσε την ομάδα των Κροατών χούλιγκανς στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας - Ήταν γνωστός στις Αρχές από τα αιματηρά γεγονότα του 2015 και τη σύγκρουση των «Bad Blue Boys» με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά το βράδυ της Πέμπτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή. Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του, στου Γκύζη, όπου πραγματοποιείται έρευνα.

Το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας 24 ετών, σύμφωνα με το zougla.gr, φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό, ενώ είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκανς κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Δεν πρόκειται για το άτομο που φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου, καθώς για το εν λόγω πρόσωπο δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης. Το όνομα του εν λόγω χούλιγκαν περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την επίθεση έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων στα εργαστήρια φέρεται, μέχρι στιγμής, να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Τα επεισόδια του 2015 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο 24χρονος, όπως φαίνεται, είχε εμπλακεί και το 2015 στις άγριες συμπλοκές που είχαν σημειωθεί τον Νοέμβριο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταξύ οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα. Στα εν λόγω γεγονότα είχαν λάβει μέρος και έξι από τους Κροάτες χούλιγκανς που συνελήφθησαν για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η άγρια συμπλοκή του 2015, είχε ξεσπάσει μέρα μεσημέρι σε εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου. Οι Κροάτες χούλιγκανς βρίσκονταν στην Ελλάδα για τον αγώνα της Ντιναμό με τον Ολυμπιακό, όταν συναντήθηκαν με φανατικούς οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Συνολικά 36 άτομα συνελήφθησαν από τις Αρχές, ενώ έξι χούλιγκανς, κατέληξαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση