Θεσσαλονίκη: Οδηγός έσπασε μπάρα διοδίων, είπε «Αλλάχου Άκμπαρ» επειδή σώθηκε αλλά επιτέθηκε σε πυροσβέστες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 17:37 Θεσσαλονίκη: Οδηγός έσπασε μπάρα διοδίων, είπε «Αλλάχου Άκμπαρ» επειδή σώθηκε αλλά επιτέθηκε σε πυροσβέστες

Σε τρία χρόνια και δέκα μήνες φυλακή καταδικάστηκε ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας από δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη το Σάββατο (19.08.2023) καθώς την ώρα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του έσπασε μπάρα στον σταθμό διοδίων του Λαγκαδά.

Μάλιστα, ο 31χρονος Τούρκος υπήκοος, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, μετά το ατύχημα που προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα χαλί πάνω στο οποίο ξεκίνησε να προσεύχεται, λέγοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» επειδή γλίτωσε.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του οχήματός του σε μπάρα διοδίων στον σταθμό του Λαγκαδά προκλήθηκε φωτιά σε ξερά χόρτα, κάτι το οποίο προκάλεσε την κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Όμως, ο 31χρονος χειροδίκησε εναντίον των πυροσβεστών που προσέτρεξαν για να βοηθήσουν. 

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι πυροσβέστες πάτησαν πάνω στο χαλί που προσευχόταν, κάτι που τον εξόργισε…

«Δεν πατήσαμε στο χαλί. Αφού είδαμε πως είναι καλά τον αφήσαμε να τελειώσει την προσευχή. Ο συνάδελφος δέχθηκε επίθεση και μετά και εγώ. Έδειξε με το δάχτυλο τον ουρανό και είπε «Αλλάχου Άκμπαρ», κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ένας εκ των δύο πυροσβεστών.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 31χρονο για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και αφέθηκε ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση