Blue Horizon: Απολογούνται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 09:07 Blue Horizon: Απολογούνται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη. Οι κατηγορίες σε βάρος τους.

Το κατώφλι του ανακριτή περνούν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του με φρικιαστικό τρόπο, όταν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έριξαν στη θάλασσα.

Την Παρασκευή, σε κλίμα συγκίνησης, οργής και οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 36χρονου στον Άγιο Νικόλαο, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας για αν του πει το τελευταίο αντίο.

Οι κατηγορούμενοι, είχαν ζητήσει και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τους και παρέμειναν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους.

Το έγκλημα που προκαλεί την οργή της κοινωνίας εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (05/09), όταν ο 36χρονος επιχείρησε να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. Μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη που σηκωνόταν, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Το πλοίο αναχώρησε κανονικά και επέστρεψε στον Πειραιά μετά από μια ώρα εν πλω.

Οι κατηγορίες σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στους τέσσερις συλληφθέντες για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Σε βάρος του μέλους του πληρώματος που διακρίνεται στο βίντεο να σπρώχνει τον άτυχο άνδρα απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στους άλλους δύο ναυτικούς που ήταν παρόντες στο περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Σε βάρος του καπετάνιου ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Παράλληλα, από την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά δόθηκε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για τυχόν ευθύνες από την πλευρά της λιμενικής αρχής.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση