Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά - Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 10:13 Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά - Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Νεκροί από σφαίρες εντοπίστηκαν ένας 38χρονος άνδρας και μια 42χρονη γυναίκα μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι σοροί των νεκρών βρέθηκαν στις 08:15 το πρωί της Τρίτης (12.9.2023) σε διαμέρισμα της οδού Κομνηνών στην Καλαμαριά. Είχε προηγηθεί κλήση στο 100 από την καταγγελία ενός γείτονα για τους πυροβολισμούς και η αστυνομία έφτασε στο σπίτι όπου βρήκε τις σορούς του άνδρα και της γυναίκας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας ένστολος που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, τα οποία ο 38χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο σχολείο και στη συνέχεια γύρισε σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα πριν αυτοκτονήσει ο ίδιος.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση