Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Προσωρινά στους γονείς της άτυχης 42χρονης η κηδεμονία των δύο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 13:24 Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Προσωρινά στους γονείς της άτυχης 42χρονης η κηδεμονία των δύο παιδιών

Στους γονείς της άτυχης 42χρονης – που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας όταν ο πρώην σύζυγός της την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην Καλαμαριά – δόθηκε η προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών του ζευγαριού.

Σημειώνεται πως ο 38χρονος αστυνομικός και δράστης της νέας γυναικοκτονίας αφού είδε τα δύο αγόρια του 12 και 14 ετών να επιβιβάζονται στο σχολικό λεωφορείο στη συνέχεια πήρε την καραμπίνα, ανέβηκε στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου στην Καλαμαριά και πυροβόλησε θανάσιμα την 42χρονη γυναίκα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά θα έστρεφε το όπλο στον εαυτό του.

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος, ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ το Δικαστήριο θα αποφανθεί σε δεύτερο χρόνο ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους, μετά από εκθέσεις κοινωνιολόγων.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό των δύο παιδιών παιδοψυχολόγοι προσπαθώντας να βοηθήσουν τα δυο αγόρια να αντιμετωπίσουν τον άδικο χαμό της μητέρας τους και την αυτοκτονία του πατέρα τους. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση