Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας - "Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 17:29 Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας - "Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα"

Στην Πλάκα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Ποιο μήνυμα έστειλε.

Στο εκλογικό κέντρο που έχει στηθεί στο 1ο Πειραματικό Λύκειο επί της οδού Ηπίτου 15 στην Πλάκα άσκησε λίγο μετά τις 17:00 το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες» είπε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του αφού ψήφισε, ενώ έκανε λόγο για «μαζικό παρών».

Όπως τόνισε «βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ!».

Μέχρι τις 17:00 πάνω από 102.000 πολίτες είχαν ψηφίσει, με το 25% να είναι νέα μέλη.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση