Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη: Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:59 Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη: Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος

«Ανέτοιμο» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη η Έφη Αχτσιόγλου, ασκώντας δριμεία κριτική κατά του συνυποψηφίου της στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του περί «κρατιδίου» στην Κύπρο, οι οποίες έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, η κ. Αχτσιόγλου χαρακτήρισε «ανέτιμο» τον κ. Κασσελάκη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ζητούμενο είναι να μιλά για τη δική της υποψηφιότητα και όχι να σχολιάζει μόνο την υποψηφιότητα του αντιπάλου της.

«Όσες φορές έχω ζητήσει διάλογο, δεν γίνεται διάλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».

Στο ερώτημα αν κινδυνεύει με διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου ήταν κατηγορηματική: «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζήτημα αξιοπιστίας».

«Έχουμε συνυπάρξει με όλους, αρκεί να υπάρχει ο σεβασμός. Λέμε όχι στις ανθρωποφαγικές επιθέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση