Μεσολόγγι: «Βγήκε η κόρη της και φώναζε βοήθεια» - Πώς διαμελίστηκε η γυναίκα που πήγε να καθαρίσει κρεατομηχανή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:51 Μεσολόγγι: «Βγήκε η κόρη της και φώναζε βοήθεια» - Πώς διαμελίστηκε η γυναίκα που πήγε να καθαρίσει κρεατομηχανή

Με μεγάλη δυσκολία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της γυναίκας – Το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Μπροστά στα μάτια της κόρης της έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα που διαμελίστηκε προσπαθώντας να καθαρίσει κρεατομηχανή σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι.

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν μαζί στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.

«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”» αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε φιλικό σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι διέμενε μαζί και με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Προανακριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.

Δείτε φωτογραφίες

mesologgi__2_
mesologgi__3_
mesologgi__4_

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση