Ο Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στις ΗΠΑ – Το ανακοίνωσε στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 22:12 Ο Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στις ΗΠΑ – Το ανακοίνωσε στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε κατά την συνεδρίαση της Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παντρεύεται στις ΗΠΑ τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Την πρόθεση του να παντρευτεί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε – σύμφωνα με πληροφορίες – κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτική Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γάμος πρόκειται να γίνει αύριο, Πέμπτη (19/10) σε θέρετρο στα Hamptons.

Θυμίζουμε πως, όπως έχει δηλώσει σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι».

Όταν τον ευχαρίστησε μετά τη νίκη του

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε, επίσης, ευχαριστήσει τον σύντροφό του, Τάιλερ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας” είχε πει. “Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ”.

πηγή: news247.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση