Αναστάτωση σε παιδικό σταθμό στην Πάτρα: Αγοράκι 3,5 ετών κατάπιε σκόνη από πυροσβεστήρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 15:17 Αναστάτωση σε παιδικό σταθμό στην Πάτρα: Αγοράκι 3,5 ετών κατάπιε σκόνη από πυροσβεστήρα

Επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Από τον παιδικό σταθμό στο νοσοκομείο βρέθηκε ένα αγοράκι 3,5 χρόνων το πρωί όταν οδηγημένο από την περιέργεια, πήρε άρχισε να περιεργάζεται έναν πυροσβεστήρα που βρισκόταν στον χώρο με αποτέλεσμα να λειτουργήσει ο μηχανισμός και να εισπνεύσει την σκόνη που υπήρχε σε αυτόν.

Όπως είναι φυσικό επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, οι οποίοι έσπευσαν στον χώρο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, o μικρός αμέσως εξετάστηκε από διασώστη του ΕΚΑΒ ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ενώ τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το περιστατικό διερευνά η Αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση