Δολοφονία Κατσούρη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος Έλληνας οπαδός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 15:05 Δολοφονία Κατσούρη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος Έλληνας οπαδός (φωτο intime)

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο Έλληνας οπαδός για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Τι θα ζητήσει η ανακρίτρια για το DNA.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος οπαδός που απολογήθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ο 35χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για τον οπαδό, γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι που είχε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA και του θύματος και του 35χρονου που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην ανθρωποκτονία του 29χρονου.

Ο κατηγορούμενος οπαδός πάντως θα παραμείνει κρατούμενος λόγω 12μηνης καταδίκης του σε άλλη υπόθεση επεισοδίων στο Βόλο το 2017. Ως εκ τούτου, οι περιοριστικοί όροι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ισχύουν από τη στιγμή που θα βγει από τη φυλακή.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση