Χριστούγεννα στο ΜΙΝΙΟΝ: Η ιστορία του πρώτου πολυκαταστήματος στην ιστορία της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 10:51 Χριστούγεννα στο ΜΙΝΙΟΝ: Η ιστορία του πρώτου πολυκαταστήματος στην ιστορία της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Up Stories παρουσιάζει την ιστορία του πρώτου πολυκαταστήματος στην ιστορία της Ελλάδας.

Το ΜΙΝΙΟΝ ταυτίστηκε με την πιο λαμπρή γιορτή του χρόνου καθώς χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα επιθυμούσαν να το επισκεφθούν, να δουν από κοντά τις πιο όμορφες και πρωτοποριακές για την εποχή τους γιορτινές βιτρίνες, να ανέβουν στον 8ο όροφο που ζωντάνευε το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και τέλος να φωτογραφηθεί με την πρωτοποριακή για εκείνη την εποχή Polaroid δίπλα στον Άγιο Βασίλη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ΜΙΝΙΟΝ ξεκίνησε παραμονές Χριστουγέννων του 1980 όταν μια πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση με εμπρησμούς κάνει κυριολεκτικά στάχτη το πολυκατάστημα και απειλή με τεράστια καταστροφή ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο μας και μάθετε την ιστορία του πιο θρυλικού εμπορικού καταστήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση