Στο Νοσοκομείο Λαμίας για το κτίριο της ογκολογικής ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 14:42 Στο Νοσοκομείο Λαμίας για το κτίριο της ογκολογικής ο Γιάννης Οικονόμου

Συνάντηση με τη Διοίκηση και την ανάδοχο εταιρεία για την εξέλιξη της κατασκευής…

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/4) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ενημερώθηκε από τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του ΓΝΛ και στελέχη της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη κατασκευής του κτιρίου της ογκολογικής κλινικής που χρηματοδοτείται από το RRF.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2025. 

Όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, παράλληλα με την πορεία εργασιών, πρέπει να επιταχύνουμε και τις διαδικασίες για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού προκειμένου η ογκολογική κλινική να είναι πλήρως λειτουργική αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Για το ζήτημα αυτό ο Βουλευτής Φθιώτιδας θα έχει επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας τις επόμενες ημέρες.

Τέλος ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό σε ό,τι αφορά τις εργασίες ανακατασκευής του ΤΕΠ και της αναγκαίας μετεγκατάστασης που θα προηγηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση