Δημοσκόπηση ALCO: Άνετο προβάδισμα ΝΔ ενόψει ευρωκάλπης, μεγάλη απαισιοδοξία για τα οικογενειακά οικονομικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 19:28 Δημοσκόπηση ALCO: Άνετο προβάδισμα ΝΔ ενόψει ευρωκάλπης, μεγάλη απαισιοδοξία για τα οικογενειακά οικονομικά

Το 42% δηλώνει ότι φοβάται πως δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα - Διαφωνούν με τον γάμο ομοφύλων έξι στους δέκα ψηφοφόρους της ΝΔ

Άνετο προβάδισμα στη ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του 2024, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Το κυβερνών κόμμα λαμβάνει 30,3% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, με το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με 12,2% και τον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στην τρίτη θέ4ση σε δημοσκόπηση της ALCΟ, στο 11,8%. 

Σημαντική άνοδο εμφανίζουν τα ποσοστά του ΚΚΕ, που καταγράφεται στο 9,7% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, με την Ελληνική Λύση να έχει επίσης κέρδη, στο 5,9%.

02
03
04
05
06
07
01

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση