Εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο ύποπτος φάκελος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 15:15 Εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο ύποπτος φάκελος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε μέσα στον ύποπτο φάκελο, ο οποίος προκάλεσε νωρίτερα συναγερμό αλλά και την εκκένωση του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης.

Ο ύποπτος φάκελος απεστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ενώ προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτός ο ύποπτος φάκελος, ενημερώθηκαν οι Αρχές και τα δικαστήρια εκκενώθηκαν.

Ο φάκελος σύμφωνα με το thestival.gr, περιείχε ικανή ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας, και οι έμπειροι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ, προχώρησαν στην εξουδετέρωσή της.

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκε και ο διευθυντής Ασφαλείας, Γιώργος Τζήμας.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση