Άδωνις Γεωργιάδης: Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο θα γίνει την Τρίτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 09:30 Άδωνις Γεωργιάδης: Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο θα γίνει την Τρίτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (φωτο intime)

Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο είναι ήδη προγραμματισμένο και θα γίνει την Τρίτη (12/3) στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «είμαι πολύ ευτυχής που θα γίνει αυτό επί υπουργίας μου». Μάλιστα, σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάριος Θεμιστοκλέους θα βρίσκονται την ίδια μέρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

«Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν και στον Ευαγγελισμό και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας» επεσήμανε. «Φτιάχνεται site που θα έχουν πρόσβαση οι πολίτες στη λίστα των χειρουργείων. Δεν θα έχει ονόματα αλλά θα ξέρεις τον αριθμό σου. Σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμο. Θέλουμε διαφάνεια» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση