Νέα συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά της εισαγγελικής πρότασης αθώωσης του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 20:06 Νέα συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά της εισαγγελικής πρότασης αθώωσης του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας -μετά τη χθεσινή στα Σεπόλια– για την εισαγγελική πρόταση στη δίκη των βιαστών και των μαστροπών της 12χρονης από τον Κολωνό είναι σε εξέλιξη στα Προπύλαια.

Συλλογικότητες, φορείς και οργανώσεις απηύθυναν κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση. 

Ειδικότερα, σε ανάρτηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη 12χρονη αναφέρεται: «Μετά την ζοφερή πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας – Ελένης Νικολού, που επιρρίπτει ευθύνες ακόμα και στη 12χρονη επιζώσα, καθώς και τη μητέρα της, και όχι στον βιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο, καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 7μμ. Καμία αθώωση – καμία συγκάλυψη στα κυκλώματα τραφικινγκ και παιδοβιαστών και τους ηθικούς αυτουργούς τους».

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση