Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Πώς έγινε η συμπλοκή – Γνωστός στις αρχές ο 41χρονος δράστης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 20:55 Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Πώς έγινε η συμπλοκή – Γνωστός στις αρχές ο 41χρονος δράστης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι. Δυο 27χρονοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Συνελήφθη ο δράστης.

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν δύο 27χρονοι τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/3), μετά από παρεξήγηση σε μπαρ στο Κολωνάκι, στην συμβολή των οδών Αναγνωστοπούλου και Ηρακλείτου.

Οι δύο 27χρονοι Έλληνες που μένουν μάλιστα στην γειτονιά, διασκέδαζαν με δύο κοπέλες στο συγκεκριμένο μπαρ, όταν ξεκίνησε μία παρεξήγηση με έναν 41χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος μάλιστα είναι σεσημασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κλοπές, ο οποίος βρισκόταν στο μπαρ με την 39χρονη σύντροφό του και άλλους φίλους του και επίσης διασκέδαζαν.

Για ασήμαντη αφορμή ότι ο ένας κοιτούσε προς την παρέα του άλλου, ο ένας 27χρονος τσακώθηκε με τον 41χρονο, βγήκαν έξω και εκεί ακολούθησε ο συνομήλικος φίλος του νεαρού και η παρέα του ομογενή. Οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια και μάλιστα ο 41χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι, το ακούμπησε στην κοιλιά του νεαρού και τον απείλησε με αυτό.

Πάνω στην συμπλοκή και στα γρονθοκοπήματα που συμμετείχαν και οι φίλοι του 41χρονου, ο άλλος 27χρονος ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με αντικείμενο πιθανόν από λαβή όπλου. Χωρίς να ήταν σε θέση να δουν από την βροχή των χτυπημάτων που δέχονταν οι νεαροί, άκουσαν και δύο πυροβολισμούς και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Από τις αναζητήσεις που ακολούθησαν, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 41χρονο που οδηγούσε ένα πολυτελές τζιπ μάρκας BMW, τον σταμάτησαν και εντός του αυτοκινήτου βρήκαν ένα όπλο το οποίο κατασχέθηκε και στην κατοχή της συντρόφου μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ ο δράστης αναγνωρίστηκε στη συνέχεια ανεπιφύλακτα από τους δύο νεαρούς.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση