Πάτρα: «Πετούσε έπιπλα και με χτυπούσε» λέει η γυναίκα που πήδηξε από το παράθυρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 16:40 Πάτρα: «Πετούσε έπιπλα και με χτυπούσε» λέει η γυναίκα που πήδηξε από το παράθυρο

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει η γυναίκα, η οποία για να γλιτώσει από την επίθεση του συντρόφου της στην Πάτρα πήδηξε από το παράθυρο.

Η γυναίκα που είναι φοβισμένη βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο στην Πάτρα και, όπως λέει, θα αφήσει την Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει.

Η ίδια περιγράφει στο flamis.gr πως έγινε το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά… «Κοιμόμουν και απλά στις 3 ώρα ήρθε και με ξύπνησε. Άρχισε να με χτυπάει χωρίς λόγο και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα επειδή πετούσε τα έπιπλα, χτυπούσε και μένα να πηδήξω από το παράθυρο γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να φύγω.

Άλλος τρόπος δεν υπήρχε γιατί μπροστά στην πόρτα και το άλλο παράθυρο ήταν αυτός και η μόνη μου ευκαιρία ήταν το παράθυρο, Μια κοπελιά ήταν από κάτω και με βοήθησε. Φοβήθηκα, δεν μπορώ να μιλήσω».

Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων και δίκη του πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας.

Το Δικαστήριο όρισε αναβολή για τις 18 Απριλίου. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ερμής Παπουτσής δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε. Και πώς η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα ΚΕΑ που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία κατά τον ισχυρισμό του… του είχε πάρει η σύντροφος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση