Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 13:14 Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 39χρονος γυναικοκτόνος έχει ήδη ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του "Αττικόν".

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του άγριου εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

Το χρονικό της απόπειρας αυτοκτονίας

Ο 39χρονος που σκότωσε την κοπέλα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, με τους σωφρονιστικούς να τον βρίσκουν αναίσθητο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ο ίδιος φαίνεται να είχε κάνει μία θηλιά με τις γάζες που του είχαν βάλει στο κεφάλι, κρέμασε την θηλιά από έναν πλαστικό σωλήνα νερού που υπάρχει στο κελί, ωστόσο δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, η θηλιά έσφιξε πολύ και τον πίεσε στον λαιμό με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται ο εγκέφαλος και να χάσει τις αισθήσεις του.

"Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου την οποία είχε στηρίξει σε βίδα. Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα της βάρδιας όποιος μετέβη στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους υπαρχιφύλακες της βάρδιας οι οποίοι οδήγησαν το κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού", ανέφερε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών, σύμφωνα με το Mega.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση