«Έχω εισιτήριο στο gov.wallet, γεια σου!» -Ο Παπαστεργίου με χιούμορ εξηγεί την απλή διαδικασία για τα εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 09:34 «Έχω εισιτήριο στο gov.wallet, γεια σου!» -Ο Παπαστεργίου με χιούμορ εξηγεί την απλή διαδικασία για τα εισιτήρια

Χιουμοριστικό βίντεο, με αφορμή τα εισιτήρια στο gov.gr wallet, ανήρτησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στο βίντεο, ο κ. Παπαστεργίου εξηγεί τη διαδικασία προκειμένου να περάσει το εισιτήριο στο gov wallet.

«Οι φίλαθλοι από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο με ασφάλεια, με το εισιτήριό μας στο Gov.gr Wallet. Αρκεί βέβαια να έχει αγώνα…!», έγραψε ο κ. Παπαστεργίου στο Instagram.

Το βίντεο του Δημήτρη Παπαστεργίου

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι για οποιαδήποτε απορία προκύψει οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο tickets.gov.gr προκειμένου να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και πρόσθεσε ότι η διαδικασία είναι απλή.

«Οι πολίτες ήδη έχουν καταλάβει τον τρόπο εισόδου, καθώς 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγγραφεί το τελευταίο διάστημα στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας παρότι είναι εγγεγραμμένοι 4,1 εκατομμύρια Έλληνες, ενώ το Gov.gr.Wallet έχει 105 χιλιάδες νέα downloads» είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση