Σφοδρή μετωπική με έναν νεκρό και δύο τραυματίες - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 22:42 Σφοδρή μετωπική με έναν νεκρό και δύο τραυματίες - Δείτε εικόνες

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε επί του ΒΟΑΚ, το απόγευμα της Δευτέρας, από την οποία ο ένας άνδρας οδηγός, Έλληνας 58 ετών, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:00, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους, επί του ΒΟΑΚ, λίγο μετά τον κόμβο του Γαλατά (σημείο “καρμανιόλα” που έχουν συμβεί πολλά τροχαία και στο παρελθόν).

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος Έλληνας, ο οποίος από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ βαριά.

Στο έτερο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Βρετανών, οι οποίοι, όπως αναφέρου οι πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν λιγότερο σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών. Παράλληλα, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων. Ο άνδρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση