Φωτιά στην Πάρο κοντά σε σπίτια – Ήχησε το 112 για εκκένωση της περιοχής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 18:07 Φωτιά στην Πάρο κοντά σε σπίτια – Ήχησε το 112 για εκκένωση της περιοχής

Φωτιά ξέσπασε στο νησί της Πάρου στην περιοχή Ελήτας, κοντά στην Παροικιά, με εστίες να καίνε χορτολιβαδική έκταση πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, λόγω των ανέμων η φωτιά στην Πάρο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Καίει χορτολιβαδική έκταση στην επαρχιακή οδό Παροικιάς – Νάουσας, πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, η φωτιά καίει μόλις λίγα μέτρα μακριά από σπίτια. Στάλθηκαν ειδοποιήσεις από το 112 για να απομακρυνθεί ο κόσμος από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την παραλία.

Στο σημείο επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα ενώ εξετάζεται και η συνδρομή εναέριων μέσων, καθώς η κατάσταση χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το cyclades24.gr:

 


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση