Ηράκλειο: Εφυγε από τη χώρα ο οδηγός που τραυμάτισε 8χρονο την Κυριακή του Πάσχα - Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 12:07 Ηράκλειο: Εφυγε από τη χώρα ο οδηγός που τραυμάτισε 8χρονο την Κυριακή του Πάσχα - Πώς έφτασαν στα ίχνη του

«Καρτέρι» για τον οδηγό ο οποίος ανήμερα του Πάσχα παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, ένα 8χρονο αγόρι σε δρόμο στο δάσος του Ρούβα στο Ηράκλειο, έστησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το απόγευμα της Τρίτης (7/5) η 26χρονη σύζυγος του οδηγού μαζί με το μωρό της, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το οποίο παρασύρθηκε το παιδί.

Εκεί, περίμεναν οι Αστυνομικοί οι οποίοι μετά από αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, έφτασαν στα ίχνη του οδηγού.

Η Γαλλίδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τον σύζυγό της και ισχυρίστηκε ότι είχε αναχωρήσει από την χώρα το πρωί.

Η νεαρή με το μωρό δεν συνελήφθη παρά το ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στο όνομά της καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση